23. kesäkuuta 2017

Keikka Kölnissä

Hallo!

Jo ennen kuin saavuin Saksaan, Lina kertoi että olemme menossa Kaleon keikalle. En ollut ikinä kuullutkaan tästä bändistä, mutta kuuntelin pari biisiä (Pretty Girls & Way Down We Go) ja ne olivat ihan hyviä. Joten jäin sitten innolla odottamaan tulevaa keikkaa.


19.6.2017
Keikkapäivä! Aamu alkoi jälleen aivan normaalisti koulussa 07.50. Aineina mulla oli näiden äidinkieltä eli siis saksaa, politiikkaa eli vähän niinkuin yhteiskuntaoppia, fysiikkaa ja sellainen International Klasse tunti. Tällä International Klassella eli IKa:lla (a, koska se on tarkoitettu yläkouluikäisille) opiskellaan saksan kielioppia ja vähän niin kuin saksankielen alkeita. Siellä on oppilaita jotka eivät puhu saksaa äidinkielenään tai puhu sujuvaa saksaa. Siellä on tyyppejä eri paikoista mm. Lähi-Idän maista. Linalla oli silloin ranskaa.
No päästiin koulusta 15.30, menimme kotiin syömään ja lähdettiinkin melkein heti ajamaan kohti Kölniä. 

 Lämppäri bändi

Keikkapaikalla oli hirveä jono ja se eteni todella hitaasti... Kun pääsimme sisälle (meitä oli siis minä, Lina, houst-isä ja -äiti sekä ainakin 5 tuon äidin työkaveria) lämppäri bändi oli jo aloittanut. Lämppärinä toimi joku random bändi ja se soitti noin 20 minuuttia. Sitten odottelimme 40 minuuttia porottavan auringon alla 32 asteessa Kaleon aloittamista.

 Kaleo

Keikka oli ihan kiva. Olen vain kerran aikaisemmin ollut kunnon live keikalla joten olihan se nyt hieno kokemus.
Keikan jälkeen menimme ottamaan kauniita kuvia auringonlaskussa Rhein-joen varrelle.



Kotona olimme vasta klo 22 aikoihin. Vuorossa oli siis super nopeat iltatoimet ja nukkumaan meno, koska aamulla oli taas herätys klo. 5.55.

Seuraavaksi onkin sitten luvassa postaus koulusta ja koulupäivistä. :)


 ♥: Anniina





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti